FOTO/ ACCIDENT INCREDIBIL pe Centură! Un BLINDAT al armatei a lovit o maşină de POLIŢIE MILITARĂ (UPDATE)

FOTO/ ACCIDENT INCREDIBIL pe Centură! Un BLINDAT al armatei a lovit o maşină de POLIŢIE MILITARĂ (UPDATE)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ORA 12,45/ Un accident incredibil a avut loc, vineri, pe Drumul de Centură, în zona Cimitirului „Sf. Lazăr”. O maşină a Poliţiei Militare, marca Dacia, a fost lovită de un TAB al armatei americane. Se pare că şoferul Daciei a făcut o manevră greşită şi a fost acroşat de TAB. În urma impactului, maşina Poliţiei Militare a fost avariată, dar, din fericire, şoferul nu a fost rănit. TAB-ul militarilor americani şi-a continuat drumul alături de celelalte vehicule din convoiul militar, la faţa locului rămânând doar maşina avariată.

Incidentul va fi cercetat de Poliţia Militară, care va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, dar şi cine se face vinovat de producerea incidentului.

În urma accidentului, traficul pe Drumul de Centură s-a desfăşurat cu dificultate.

Acesta este al doilea incident în care un vehicul al armatei este implicat într-un accident rutier. Pe 25 martie, şoferul unui Logan nu a respectat indicaţiile Poliţiei Militare şi a intrat într-un alt autovehicul parcat, care a fost apoi proiectat într-un TAB.


Traficul este îngreunat pe Centură, în zona Cimitirului Coca-Cola, din cauza unui accident rutier produs, vineri, în jurul orei 11,00. Din primele informaţii se pare că o maşină de Poliţie Militară a fost lovită de un blindat al armatei.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 7273 ori Ultima modificare Vineri, 24 Aprilie 2015 12:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.