Cum se dispută o moştenire în judeţul Galaţi: pumni, cuţit şi poliţie la uşă

Cum se dispută o moştenire în judeţul Galaţi: pumni, cuţit şi poliţie la uşă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi fraţi şi concubina unuia dintre ei, toţi din comuna Corod, satul Cărăpceşti, au ajuns la spital, după ce s-au agresat reciproc, pe fondul unor neînţelegeri legate de o moştenire. Bătaia a avut loc în gospodărie, joi seară, după ce fraţii, unul de 40 de ani şi unul de 54 de ani, s-au luat la ceartă din cauza modului în care urmează să-şi împartă casa lăsată moştenire de părintele lor.

În altercaţia fizică a intervenit şi concubina unuia dintre ei, o femeie de 30 de ani, care nu a scăpat nici ea fără vânătăi. Bătaia, devenită generalizată, a fost oprită doar în urma intervenţiei poliţiştilor chemaţi pri 112, dar şi a medicilor de la SMURD, care au fost nevoiţi să le acorde îngrijiri medicale celor trei persoane implicate. Cum bărbatul de 54 de ani se alesese cu o tăietură în zona gâtului, iar ceilalţi doi cu vânătăi şi zgârieturi, toţi au fost aduşi la Spitalul din Tecuci, unde au fost examinaţi şi trataţi.

"Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, urmând ca persoanele implicate să îşi scoată certificate medico-legale care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale", a precizat cms. şef Cristina Tatulici, din cadrul IPJ Galaţi.


 

Citit 1116 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Aprilie 2015 02:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.