ATENŢIE, ŞOFERI! Strada Aurel Vlaicu, PERICOL PUBLIC: După decopertare, fără semnalizare (FOTO&VIDEO)
Foto: Se repară, dar fiţi cu ochii-n patru! (Foto Mihai Angheluţă)

ATENŢIE, ŞOFERI! Strada Aurel Vlaicu, PERICOL PUBLIC: După decopertare, fără semnalizare (FOTO&VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Strada Aurel Vlaicu, despre care s-a tot scris şi a fost fotografiată şi filmată din toate poziţiile, a intrat în sfârşit în reparaţii.

Acum aproape două luni, când ne-am interesat de sursa surpărilor, purtătoarea de cuvânt a Primăriei, Emanuela Turcu, ne-a transmis că "lucrările de pe strada Aurel Vlaicu, atât cele de modernizare a reţelei de canalizare, cât şi cele de asfaltare au fost executate de firma Vega '93 şi sunt în garanţie", astăzi (luni), cei care reparau erau Tancrad şi Ecosal. Emanuela Turcu ne-a precizat: "Lucrarea făcută de Vega pe Aurel Vlaicu nu a corespuns standardelor de calitate, motiv pentru care constructorului nu i-a fost restituită garanţia (de bună execuţie - n.n.). Din aceşti bani, facem lucrări de reparaţie."

Toate bune şi frumoase, numai că, până una-alta, şoferii trebuie să meargă cu şi mai mare băgare de seamă prin zonă. În loc să fie astupate pe rând, gropile au fost decopertate de asfalt pe porţiuni mari, de jur împrejur, dar şi pe o adâncime considerabilă, mai mare decât a talonului roţii de autoturism.

Pe lângă asta, lucrările sunt semnalizate ca atare abia la vreo 50 de metri după începerea lor. Dacă mergeţi în viteză, până la indicator, cum veniţi dinspre intersecţia cu Nae Leonard, riscaţi să nici nu mai ajungeţi cu maşina pe toate cele patru roţi. Mai rău, dacă intraţi în depăşire venind dinspre George Coşbuc, situaţia este şi mai rea: nu există indicator de avertizare, iar "pragurile" decopertărilor din carosabil sunt abrupte şi pot tăia cu uşurinţă cauciucul.

Aşadar, până la noul strat de asfalt sau până când drumarii vor găsi de cuviinţă să îngrădească zona şi să instaleze eventual semafoare de sens, mai bine ocoliţi artera. Mai ales că se lasă seara şi zona este slab luminată.

Video Mihai Angheluţă


CITEŞTE ŞI: GROAPĂ cu ocolire pe contrasens, pe Aurel Vlaicu. Vezi MESAJUL ŞOFERILOR către PRIMAR (VIDEO&FOTO)

Citit 5358 ori Ultima modificare Luni, 27 Aprilie 2015 22:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.