GREVĂ MAXI-TAXI LA GALAŢI/ Primarul Marius Stan le cere transportatorilor să renunţe la proteste

GREVĂ MAXI-TAXI LA GALAŢI/ Primarul Marius Stan le cere transportatorilor să renunţe la proteste
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei opt operatori privaţi au fost primiţi în sediul Primăriei pe fondul scandărilor „Vrem să muncim!”, venite din partea angajaţilor strânşi în curtea Primăriei. Transportatorii au fost primiţi de primarul Marius Stan, iar la discuţii au participat şi viceprimarii Radu Cosca şi Florin Popa.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, primarul Marius Stan i-a asigurat pe transportatori că se va face tot ce este legal şi omeneşte posibil pentru a le rezolva doleanţele, în principal fiind vorba despre prelungirea licenţelor de transport pe o perioadă limitată de timp.

”Încercăm să identificăm cea mai bună soluţie şi pentru noi, ca municipalitate, şi pentru transportatorii privaţi, şi, mai ales, pentru călători, în aşa fel încât să asigurăm un transport local fluent pe toate traseele şi pentru toate cartierele Galaţiului. Suntem conştienţi că avem obligaţia să asigurăm gălăţenilor un transport de calitate, util şi cu o frecvenţă bună. Suntem conştienţi şi de faptul că în transportul privat sunt angajaţi câteva sute de oameni, care au nevoie de un termen rezonabil pentru a-şi rezolva problemele legate de activitatea viitoare. Deci, atât pentru confortul călătorilor gălăţeni, cât şi pentru viitorul oamenilor care lucrează în transportul privat de persoane, tratăm această problemă ca pe una socială importantă. Tocmai de aceea, căutăm cu juriştii noştri şi cu specialişti în drept o soluţie legală pentru a putea prelungi, pe termen scurt, licenţele transportatorilor privaţi. Voi prezenta consilierilor locali variantele identificate”, a declarat primarul Marius Stan în comunicatul de presă.

”Le recomand şoferilor de pe microbuzele implicate în transportul local să renunţe la proteste. Nu rezolvă nimic dacă stau în stradă şi nu îşi duc la îndeplinire obligaţiile pe care le au faţă de municipalitate, dar mai ales faţă de gălăţeni. Problemele se rezolvă prin discuţii şi bună înţelegere, nu prin proteste”, a mai spus primarul Marius Stan.

Doleanţele operatorilor de transport privat de persoane vor fi prezentate de primarul Marius Stan consilierilor locali, care se reunesc astăzi în şedinţa săptămânală pe comisii.

Citit 6220 ori Ultima modificare Marți, 28 Aprilie 2015 13:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.