Cum ne distrăm de 1 Mai la Galaţi - Concerte, distracţie şi film în Parcul Rizer

Cum ne distrăm de 1 Mai la Galaţi - Concerte, distracţie şi film în Parcul Rizer
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei de Primăria Galaţi, de 1 Mai, vom avea parte, în Parcul Rizer de un spectacol complex de divertisment, muzică şi dans pentru toate vârstele. Vedetele vor fi trupele Maxim şi Talisman, magicianul Ciufulici, Trupa ”III Queens”, Ansamblul ”Ciobănaşul” şi actorii Teatrului de Păpuşi. Dar asta nu e tot! Sub genericul ”1Mai…altfel”, în premieră, anul acesta, Primăria municipiului Galaţi, în parteneriat cu Pro FM Lider FM, oferă iubitorilor de film posibilitatea de a viziona una dintre cele mai noi şi interesante pelicule româneşti, ”De ce eu?”, producție 2015, în regia lui Tudor Giurgiu.

Iată, programul manifestărilor de 1 Mai. De la ora 17,00, timp de 40 de minute, păpuşarii îi invită pe copii la „Fata babei şi fata moşneagului”. De la 17,40, va fi spectacol de magie cu magicianul Ciufulici. De la ora 18,00, petreceţi cu muzică şi dansuri populare susţinute de Ansamblul ”Ciobănaşul”. De la 18,40 urcă pe scenă, în concert, trupa Maxim. După atâtea „Sărutări criminale”, merge un pic de show hip-hop cu Trupa ”III Queens”! De la 19,45, timp de o oră, va fi concert Talisman. Iar de la ora 20,45 va rula filmul ”De ce eu?”.

Manifestările de 1 Mai vor mai cuprinde ateliere de creaţie pentru copii, demonstraţii sportive, paradă cu personaje pe picioroange, concursuri cu premii. Pentru organizarea manifestărilor de 1 Mai au fost alocate aproximativ 130.000 lei.

Citit 5155 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2015 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.