AFLĂ când vor REVENI MAXI-TAXI pe traseele din Galaţi!
Foto: Foto Anca Melinte

AFLĂ când vor REVENI MAXI-TAXI pe traseele din Galaţi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de mâine, 1 mai, de la ora 6,00, cele 180 de microbuze ale operatorilor privaţi din transportul local de persoane vor reveni pe traseele din oraş. Decizia de a pune capăt grevei care a durat patru zile a fost luată în această seară, de transportatori, după multiple întâlniri cu autorităţile locale.

Încă de dimineaţă, şoferii şi patronii lor s-au adunat în faţa Primăriei, aşteptând să fie din nou primiţi la discuţii. De această dată, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a discutat nu doar cu transportatorii privaţi, ci şi cu o delegaţie a şoferilor.

Operatorii privaţi au venit şi la şedinţa Consiliului Local. În vreme ce zeci de şoferi aşteptau pe treptele Prefecturii, transportatorii, prin vocea lui Teodoru Dobriţoiu, şi-au expus principala doleanţă: prelungirea cu încă doi ani a licenţelor de transport, care expiră pe data de 8 mai.

Primarul Marius Stan a găsit, împreună cu juriştii şi avocaţii administraţiei locale, soluţia pentru ca transportatorii privaţi să-şi poată continua activitatea şi după data de 8 mai, pe termen aproape nelimitat.

Vom reveni cu amănunte.


 

Citit 7424 ori Ultima modificare Joi, 30 Aprilie 2015 19:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.