1 Mai terminat la spital pentru mai mulţi gălăţeni. Agresiuni pe fondul consumului de alcool

1 Mai terminat la spital pentru mai mulţi gălăţeni. Agresiuni pe fondul consumului de alcool
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua de 1 Mai s-a terminat la spital pentru mai mulți bărbați din judeţul Galaţi. Aceștia, marea majoritate consumatori de alcool, au fost transportați la spital de echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

Despre cele mai grave agresiuni ne-a vorbit medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului județean de Ambulanță. ”Am fost solicitați la Frumușița, de unde am preluat un bărbat în vârstă de 29 de ani. Tânărul a fost agresat de patronul unui bar din localitate, în urma unei discuții despre o datorie. Tot un tânăr, de data aceasta de 23 de ani, a fost preluat din fața unui bar din Galați. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral și o plagă la buză. Se pare că a fost agresat după ce două grupuri s-au luat la bătaie la coborârea dintr-un autobuz. Un alt caz a fost la Braniștea. De aici a fost preluat un alt bărbat, de 28 de ani, care a fost lovit la cap”, ne-a explicat medicul Mihai Polinschi. Atât agresiunea de la Braniștea, cât și cea de la Frumușița au avut loc pe fondul consumului de alcool.

Pe lângă intervențiile la agresiuni, medicii de la ambulanță au fost solicitați și pentru mai multe intervenții pentru bolnavii cronici. 


CITEŞTE ŞI: Intervenții ale elicopterului SMURD Galaţi. Doi bărbați, transportați de urgență la spital

Citit 1444 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Mai 2015 13:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.