Şi-a înjunghiat tatăl cu un cuţit de bucătărie

Şi-a înjunghiat tatăl cu un cuţit de bucătărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 19 ani, din localitatea Valea Mărului, a ajuns după gratii, după ce şi-a omorât tatăl. Cosmin Botez a fost arestat preventiv, după ce şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, care au preluat cazul.

Tragedia, pornită de la un scandal pe fondul consumului de alcool, s-a întâmplat în noaptea de 1 spre 2 mai. Sătenii susţin că victima, Sandu Botez, bea destul de des. Din cauza problemelor cu alcoolul, au apărut şi scandalurile în familie. Din aceste motive, bărbatul a fost părăsit de soţia sa. Divorţul însă nu a pus capăt scandalurilor.

În seara fatidică, Sandu Botez era într-o stare avansată de ebrietate.  Se pare că şi fiul său consumase alcool, iar întâlnirea cu tatăl său a degenerat într-un scandal chiar în bucătăria casei. Adolescentul a luat un cuţit de bucătărie, pe care, din câte se pare, a vrut să-l folosească pentru a se apăra. Din păcate, însă, tânărul şi-a înjunghiat tatăl, acesta din urmă decedând pe loc.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care l-au reţinut pe Cosmin Botez. După ce l-au audiat pe tânăr, procurorii au cerut instanţei de judecată emiterea unui mandat de arestare preventivă, cerere aprobată de judecători.

Citeşte şi: CRIMĂ ORIBILĂ/ Tecucean ucis cu fierul de călcat

Citit 1395 ori Ultima modificare Duminică, 03 Mai 2015 15:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.