GRAV accident rutier provocat de un MINOR care s-a urcat BEAT LA VOLAN! Mai mulţi tineri au ajuns în SPITAL

GRAV accident rutier provocat de un MINOR care s-a urcat BEAT LA VOLAN! Mai mulţi tineri au ajuns în SPITAL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scena teribilă a avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai, pe drumul care leagă comuna Costache Negri de Pechea. Nu mai puţin de şapte tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani, şi-au pus în cap să îşi ofere o mică distracţie, aşa că s-au urcat într-o maşină şi au pornit la drum pe DJ 251. La volan, un adolescent de 16 ani care pe lângă faptul că nu avea experienţă în conducere, mai şi consumase alcool. Nu a putut struni autoturismul până la Pechea, aşa că pe drum, a pierdut controlul volanului, maşina, plină ochi, ieşind de pe carosabil şi răsturnându-se.

"Şase tineri au suferit leziuni şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Galaţi pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.Tot la spital a ajuns şi adolescentul de 16 ani în vederea recoltării probelor biologice deoarece la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat", explică Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Minorul are acum grave probleme cu legea. Poliţiştii au deschis un dosar penal în care sunt cuprinse acuzaţiile de furt, conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Citit 3625 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2015 13:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.