UPDATE/ Gălăţenii de pe Strada Bălcescu RĂMÂN FĂRĂ APĂ. În centru se va da apă rece cu ţârâita întreaga zi

UPDATE/ Gălăţenii de pe Strada Bălcescu RĂMÂN FĂRĂ APĂ. În centru se va da apă rece cu ţârâita întreaga zi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 15,30: În noaptea de luni spre marţi (11 - 12 mai), între orele 00,00 şi 3,00, gălăţenii care locuiesc pe Strada Bălcescu, pe segmentul cuprins între străzile Eroilor şi Dorna, vor rămâne fără apă potabilă, pe fondul lucrărilor pe care Apă Canal le va executa în zonă, la avaria din centrul oraşului, din cauza căreia gălăţenii primesc apă cu ţârâita. Informaţia ne-a fost furnizată de Cornelia Arnăutu, purtătorul de cuvânt al Apă Canal.

Pe tot parcursul acestei zile, însă, cei care locuiesc pe în Centru şi Port, pe străzile Domnească, Bălcescu, Cuza, Gării, Basarabiei (pe partea dinspre Valea Oraşului) vor primi apă potabilă la parametri reduşi.


APĂ POTABILĂ cu ţârâita pentru gălăţenii din Centru. La noapte le-ar putea "seca" robinetele

Mai mulţi cititori care locuiesc în zona centrală a oraşului ne-au semnalat nemulţumiţi, luni, că primesc apă rece cu ţârâita din partea Apă Canal. Oamenii ni s-au plâns că încă de dimineaţă apa nu are presiune şi se tem că operatorul de apă rece şi canalizare le-ar putea sista apa potabilă.

Aurel Condurache, directorul tehnic al societăţii, a confirmat că parametrii de furnizare a apei reci au fost reduşi, însă a precizat că, cel mai probabil, de marţi dimineaţă problema va fi remediată. „Am identificat intervenţii neautorizate în reţea. Vom lucra pentru a rezolva această problemă de luni noapte, de la ora 23,00, până marţi dimineaţă, astfel încât să nu le întrerupem oamenilor apa rece în timpul zilei”, ne-a spus, luni, directorul tehnic al Apă Canal.

Cel mai probabil, conform acestuia, apa rece va fi sistată pentru gălăţenii care locuiesc pe străzile Domnească şi Eroilor, din cauza lucrărilor. Deocamdată, Apă Canal nu a anunţat oficial că va înrerupe, în această noapte, apa rece pentru gălăţenii din centrul oraşului.


IATĂ cine vrea să lucreze la TUNELUL PE SUB DUNĂRE. PRIMĂRIA Galaţi analizează ofertele

Citit 1941 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2015 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.