LEGENDARII de la JETHRO TULL VIN LA GALAŢI la Festivalul "Rock la Dunăre"

LEGENDARII de la JETHRO TULL VIN LA GALAŢI la Festivalul "Rock la Dunăre"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Trupa Iris se reuneşte cu Minculescu, pentru prima oară, la Galaţi


După ce, anul trecut, gălăţenii s-au bucurat să-i asculte pe cei de la Uriah Heep, în cadrul Festivalului "Rock la Dunăre", la cea de-a doua ediţie vor avea norocul să vadă o altă formaţie legendă-vie - Jethro Tull. "99,99 la sută cei de la Jethro Tull vor fi la Galaţi. S-a semnat contractul, le-am cumpărat şi biletele de avion", confirmă Teodor Niţă, directorul Teatrului Muzical "N. Leonard", instituţia organizatoare.

Jethro Tull este o formaţie britanică de muzică rock, înfiinţată în 1967, care pe parcursul evoluţiei a încorporat în compozițiile sale elemente de muzică clasică, folclorică, jazz şi art rock. Formaţia a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea.

Cea de-a doua ediţie a Festivalului "Rock la Dunăre" se va desfăşura în perioada 19-21 iunie, pe stadionul "Dunărea". Alături de celebra trupă britanică vor mai urca pe scenă: The Rock (Tribut AC/DC), Metrock, Viţa de Vie, Coffee Shock Company, Speak Floyd (Tribut  Pink Floyd), Dan Andrei Aldea, Desperado, Trooper, France Express, Rollin Humes, Vasko the Patch şi Cargo. O altă surpriză a festivalului va fi faptul că trupa Iris va cânta din nou cu Cristi Minculescu, iar reîntâlnirea lor pe scenă se va face la Galaţi.


AFLĂ UNDE şi CUM îţi poţi petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI

Citit 2735 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2015 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.