ŞASE RĂNIŢI în urma a două ACCIDENTE GRAVE petrecute în Galaţi. Ce a făcut unul dintre şoferii vinovaţi (FOTO)
Foto: Sursa foto: GSDG

ŞASE RĂNIŢI în urma a două ACCIDENTE GRAVE petrecute în Galaţi. Ce a făcut unul dintre şoferii vinovaţi (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Unul dintre şoferii vinovaţi a fugit de la locul accidentului, lăsând în urmă patru răniţi 


Cele două evenimente rutiere, provocate de aceeaşi cauză, au avut loc duminică seara, 17 mai, la interval de câteva minute, în zone cu trafic intens din municipiul Galaţi. Primul accident s-a produs în apropierea Spitalului de Urgenţă, din pricina unui bărbat în vârstă de 36 de ani, care s-a urcat la volan fără a avea dreptul de a conduce şi fără a ţine cont că în aceeaşi maşină mai erau şi alte persoane. Când a vrut să iasă de pe strada Laminoriştilor în Stadionului, nu a acordat prioritate unui alt autoturism care se deplasa regulamentar, şi la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani. În urma impactului deosebit de puternic, ambele maşini au fost avariate, iar patru persoane au suferit leziuni.

"Din coliziune, au fost răniţi şoferul celei de-a doua maşini, două tinere, de 16 şi respectiv 19 ani din maşina lovită precum şi o tânără de 16 ani, pasageră în primul autoturism. În urma impactului, şoferul primei maşini a părăsit locul accidentului, fiind identificat la scurt timp de poliţişti", a precizat insp. pr. Aurelian Ropotan, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

Oamenii legii aveau să afle şi motivul pentru care fugarul nu rămăsese să îşi anume consecinţele neatenţiei: nu avea permis de conducere. Din această cauză, el este acum cercetat penal pentru trei infracţiuni, respectiv conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Trei maşini dintr-o lovitură

Acesta este bilanţul pagubelor materiale rezultate în urma celui de-al doilea accident petrecut la intersecţia străzilor Ep. Melchisedec Ştefănescu şi Domnească, la care se adaugă şi doi răniţi. Impactul a avut loc, potrivit constatărilor de la faţa locului, din cauza unui tânăr de 21 de ani, care aflat la volanul unei maşini nu a oprit la STOP pentru a acorda prioritate maşinilor care circulau pe Domnească. A lovit în plin o maşină la volanul căreia se afla un tânăr de 21 de ani, autoturismul fiind proiectat într-o altă maşină şi mai apoi într-un stâlp.

"În urma impactului a rezultat rănirea şoferului din prima maşină precum şi a unei femei de 21 de ani, pasageră în cel de-al treilea autoturism", a completat Aurelian Ropotan. Şoferul vinovat s-a ales nu doar cu câteva leziuni, dar şi cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 6292 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2015 20:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.