ATENŢIE, ŞOFERI! Drum denivelat şi plin de gropi în intersecţia fără rost
Foto: Foto Florin Răvdan

ATENŢIE, ŞOFERI! Drum denivelat şi plin de gropi în intersecţia fără rost
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Deja obişnuiţi cu gropile şi drumurile pe care se circulă cu mare atenţie, din grijă pentru integritatea maşinii, s-ar putea spune despre gălăţeni că nu mai observă noile crăpături din asfalt. Din fericire, nu e cazul, iar un cetăţean cu simţ civic ne-a trimis o sesizare când a observat că sensul giratoriu din spatele bisericii Sf. Mina este din ce în ce mai degradat.

„Trăim într-un oraş european, nu? Primarul se lăuda, în campanie, că va arăta complet diferit oraşul, şi văd că se ţine de cuvânt. Avem gropi noi, drumuri şi mai proaste, deci un oraş complet nou. Nu se poate aşa ceva, noi pentru ce plătim atâtea taxe pentru drumuri?”, ne-a spus Stan Maricel, un şofer în vârstă de 39 de ani.

Nici trotuarele nu sunt într-o formă mai bună, fie din cauza maşinilor parcate alandala, fie din cauza faptului că nu au mai fost refăcute de ani buni. Oamenii din cartier s-au plâns de acest lucru şi ultima dată când reporterii „Vieţii libere” au fost în cartier, pentru a le asculta doleanţele. Dar, de atunci şi până acum nu s-a rezolvat nimic pentru locuitorii din zonă, aşa că ei sunt nevoiţi să se lupte în continuare cu gropile, atât cu cele din asfalt, cât şi cu cele din trotuar.

Reprezentanţii primăriei spun, însă, că drumul va intra din nou în reabilitare. „Această porţiune face parte din proiectul nostru de reabilitare a străzilor din Galaţi, aşa că vom ajunge şi acolo cât de curând cu lucrările”, ne-a transmis Emanuela Turcu, purtătorul de cuvânt al primăriei Galaţi. Când anume se va rezolva problema, asta rămâne de văzut.

Citit 1893 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2015 19:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.