INCONŞTIENŢĂ LA VOLAN! Un şofer BĂUT a ajuns cu maşina în gardul unei şcoli

INCONŞTIENŢĂ LA VOLAN! Un şofer BĂUT a ajuns cu maşina în gardul unei şcoli
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a intrat, sâmbătă noaptea, 23 mai, cu maşina în gardul Şcolii nr. 3, de pe bulevardul Dunărea. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii de la Rutieră au înţeles destul de repede "entuziasmul" şoferului.

"În urma testării cu etilotestul a reieşit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

Un alt accident rutier a avut loc pe strada Domnească. O studentă în vârstă de 20 de ani a ajuns la spital cu o fractură de mandibulă, după ce a fost lovită de o maşină pe strada Domnească. Potrivit poliţiei, fata a traversat strada printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

„Un şofer în vârstă de 53 de ani, care circula, sâmbătă seara, pe strada Domnească, a lovit-o pe studentă în timp ce aceasta se afla în dreptul Căminului C, din campusul studenţesc”, a precizat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt la Inspectoratului de Poliţie Galaţi. Fata a fost dusă de o ambulanţă la Spitalul Judeţean.

Citit 1575 ori Ultima modificare Duminică, 24 Mai 2015 14:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.