SE ÎNTÂMPLĂ ÎN GALAŢI: Un loc de joacă pentru copii a fost VANDALIZAT (FOTO)

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN GALAŢI: Un loc de joacă pentru copii a fost VANDALIZAT (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Într-un oraş precum Galaţi, în care majoritatea cetăţenilor se plâng că nu există suficiente locuri de joacă pentru cei mici, e loc şi... de mai rău. Parcul pentru copii din spatele blocului K6, de pe strada Călugăreni din I.C. Frimu a fost vandalizat, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, de un cetăţean sau mai mulţi cu rea-voinţă.

Leagănele au fost rupte, balansoarele, toboganele şi învârtitoarele au fost murdărite cu smoală sau un ulei foarte gros, iar cei mici au rămas fără principalul loc de joacă. „Doar din rea-voinţă se poate face aşa ceva. Nu se poate să distrugi un parc în aşa hal, nu pot să înţeleg. Am şi eu nepoţei, dar din fericire nu locuiesc aici în zonă ei. Păi, cum să se mai joace cei mici aici? Cred că e un fel de smoală amestecată cu ulei, pentru că nu s-a uscat.”, ne-a spus o locatară din zonă.

Primăria municipiului Galaţi a emis un comunicat de presă în această privinţă şi a alertat şi poliţia. „Persoane necunoscute au stropit leagănele, toboganele şi celelalte echipamente de joacă din parcul de la blocul K6 cu o substanţă vâscoasă, de culoare închisă, cu miros greu. Primăria Galaţi a trimis un echipaj al Ecosal în zonă pentru a identifica substanţa folosită la vandalizare şi pentru a vedea cât de repede poate fi curăţată, pentru ca parcul să poată fi dat repede în folosinţă copiilor”, se arată în comunicatul emis de autorităţile locale.

Reprezentanţii primăriei au ţinut să le reamintească gălăţenilor că „orice distrugere, deteriorare sau vandalizare se repară, reabilitează sau înlocuieşte cu bani de la bugetul local, proveniţi din taxele şi impozitele contribuabililor.”.

Foto Florin Răvdan

Citit 7770 ori Ultima modificare Joi, 11 Iunie 2015 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.