FOTO/ ACCIDENT GRAV într-o intersecţie din Galaţi provocat de o şoferiţă cu bolid
Foto: Foto: Grupul Şoferilor din Galaţi

FOTO/ ACCIDENT GRAV într-o intersecţie din Galaţi provocat de o şoferiţă cu bolid
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un bolid de câteva zeci de mii de euro s-a făcut praf luni seara după ce şoferiţa aflată la volan a pătruns în forţă într-o intersecţie în care ar fi trebuit să acorde prioritate. Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Nicolae Bălcescu şi Gării, chiar lângă ASE, oficial din cauza unei tinere de 26 de ani, aflat la volanul unui Mercedes decapotabil. Femeia care se deplasa cu autoturismul de lux pe Nicolae Bălcescu nu ar fi oprit deşi în zonă este un indicator STOP care îi avertizează pe şoferi că trebuie să acorde prioritate autovehiculelor care circulă pe Gării. Şoferiţa a tăiat în viteză intersecţia, dar nu a mai apucat să îşi continue drumul, că s-a izbit frontal de un Volkswagen Golf, la volanul căreia se afla o altă femeie, de 47 de ani. Autoturismul lovit a fost proiectat într-o altă maşină.

"În urma impactului, şoferiţa celei de-a doua maşini şi o minoră de 11 ani, aflată în aceeaşi maşină, au suferit leziuni uşoare", a precizat insp. pr. Aurelian Ropotan, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Şoferiţa Mercedesului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi cu maşina avariată grav în urma impactului.

Citit 11143 ori Ultima modificare Marți, 16 Iunie 2015 13:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.