PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA la Galaţi până pe 12 iulie

PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA la Galaţi până pe 12 iulie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Începând din 1 iulie vremea se va încălzi, devenind călduroasă, cu medii regionale ale maximelor de 30-33 de grade Celsius, caniculară la câmpie după data de 8 iulie, când vor fi maxime, în medie, în jurul valorii de 34 de grade.

La Galaţi, până în jurul datei de 4 iulie, valorile termice vor fi apropiate de normalul pentru această perioadă a anului, cu maxime ce vor oscila, în medie, între 25 şi 28 de grade şi minime între 14 şi 16 grade Celsius. Apoi vremea se va încălzi, astfel că, în cea de-a doua săptămână a intervalului vremea va deveni călduroasă, chiar caniculară, cu medii ale temperaturilor diurne de până la 33 de grade şi a celor nocturne de până la 20 de grade. Averse slabe pot apărea local în intervalul 1-3 iulie şi în jurul datei de 7 iulie.

Prognoza pentru marţi

Din punct de vedere meteorologic, ziua de marţi va fi călduroasă şi frumoasă. Cerul va fi în mare parte senin, cu şanse zero de precipitaţii, în timp ce vântul va sufla slab, cu o viteză maximă de 15 kilometri pe oră.

Temperatura maximă a zilei va fi de aproximativ 28 de grade Celsius, iar minima pe timpul nopţii va coborî până la valoarea de 16 grade Celsius.

Presiunea atmosferică va atinge nivelul de 760 mm coloană de mercur, în timp ce umiditatea va fi de 60 la sută.

Citit 2370 ori Ultima modificare Luni, 29 Iunie 2015 15:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.