VIDEO/ Se fură gardurile de beton de la Castrul Roman. Hoții s-au întâlnit pe drum cu polițiștii locali

VIDEO/ Se fură gardurile de beton de la Castrul Roman. Hoții s-au întâlnit pe drum cu polițiștii locali
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de intervenţie rapidă din cadrul Poliției Locale Galați a fost sesizată prin dispeceratul unităţii că în zona Castrului Roman se sustrag plăci de beton, din gardul împrejmuitor. 

În  timp ce se deplasau spre zona menţionată, polițiștii au observat un atelaj cu tracţiune animală, în care se aflau trei bărbați. ”La vederea oamenilor legii cei în cauză au încercat să dispară prin fugă. Au fost reţinuţi şi identificaţi S.M., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în sat Popeni, comuna Zorleni, județul Vaslui,  D.P.D., de 19 ani, domiciliat în oraş Negru Vodă, județul Constanţa şi S.A., în vârstă de 24 de ani, din Galaţi. Fiind întrebaţi despre activitatea desfăşurată, numitul S.A. a declarat că le-a propus prietenilor, contra unei sume de bani, să-l ajute să transporte plăcile respective la domiciliu, pentru uz personal”, ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au descoperit în căruță trei plăci din beton, cu dimensiuni, 236x81 centimetri, trei plăci din beton, dimensiuni 243x39 centimetri, un topor, având coada de lemn, lungime de aprox. 120 centimetri, un ciocan, coadă metalică, cu greutate de 5 kilograme, și o rangă metalică, cu lungime de aprox. 80 centimetri.

”La faţa locului, de unde au fost sustrase plăcile, mai mulţi stâlpi de susţinere şi alte plăci erau deja culcate la sol”, a conchis Aurelia Matei.

Cele şase plăci de beton au fost lăsate în custodie la Service Camioane OSW, de pe strada Garofiţei, pe bază de proces verbal, iar bărbații au fost predați polițiștilor Secției 3, în vederea continuării cercetărilor.  

Citit 2505 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2015 22:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.