ACCIDENT TERIBIL: Doi oameni au murit după ce BMW-ul în care se aflau s-a rupt în două

ACCIDENT TERIBIL: Doi oameni au murit după ce BMW-ul în care se aflau s-a rupt în două
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un teribil accident a avut loc sâmbătă noaptea, între localităţile Mirosloveşti şi Ciohorăni, din judeţul Iaşi. În zona în care drumul are mai multe curbe, un autoturism BMW la volanul căruia se afla un gălăţean, Ionuţ Leoca, de 23 de ani, a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit violent de un copac. În urma impactului, autoturismul s-a despicat în două, doi tineri aflaţi pe bancheta din spate neavând nicio şansă.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost posibil din cauză să maşina avea viteză foarte mare, şoferul pierzând controlul volanului. Cercetările au arătat că BMW-ul s-a izbit iniţial cu partea laterală de un copac aflat pe marginea drumului, iar pasagerii din spate, care nu purtau centuri de siguranţă, au fost loviţi cu violenţă de caroserie.

Spre deosebire de pasagerii care au fost scoşi morţi dintre fiare de către pompierii de la descarcerare, şoferul s-a ales cu leziuni uşoare, el fiind protejat de airbaguri. El a fost dus la spitalul din Paşcani pentru îngrijiri medicale şi este cercetat pentru ucidere din culpă.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Citit 7387 ori Ultima modificare Luni, 06 Iulie 2015 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.