ATENŢIE, EVITAŢI STRADA CUZA! Încep lucrările la sediul noii Primării

ATENŢIE, EVITAŢI STRADA CUZA! Încep lucrările la sediul noii Primării
Evaluaţi acest articol
(99 voturi)

După ce, timp de câteva săptămâni, constructorii care au câştigat licitaţia pentru realizarea noului sediu al Primăriei Galaţi au lucrat pentru salubrizarea scheletului Sălii Aplaudacilor, municipalitatea a anunţat, în sfârşit, începerea lucrărilor. Gardul din metal care îngrădea scheletul a fost scos, iar în loc a apărut o pânză care ilustrează cum va arăta noul sediu al Primăriei.

Primăria le recomandă şoferilor să evite atât să circule cu maşina pe strada Alexandru Ioan Cuza, cât şi să parcheze în zona sau în vecinătatea şantierului de lucru, pentru a nu îngreuna sau bloca accesul utilajelor sau echipamentelor grele pe şantier. Instituţia îi sfătuieşte pe conducătorii auto să folosească rutele ocolitoare (strada Dogăriei, strada Domnească).

"Pe durata lucrărilor, vor fi folosite utilaje şi echipamente grele, al căror acces pe şantier se va face pe strada Alexandru Ioan Cuza. Din acest motiv, circulaţia pe această stradă se va realiza cu mare dificultate şi, pe intervale variabile de timp, va fi chiar blocată pentru intrarea/ieşirea utilajelor pe/din şantier”, arată un comunicat al Primăriei. Totodată, Primăria face apel la şoferi să respecte indicatoarele de restricţie şi semnalele agenţilor de circulaţie care vor monitoriza zona.

Licitaţia pentru realizarea noului sediu al Primăriei a fost câştigată de SC Tancrad SRL, susţinută tehnico-profesional de Grupo Empresarial Magenta SA din Spania şi de cinci subcontractanţi - Forentis Inject SRL din Bucureşti, Cricons SRL, Spark SRL, Primo SRL şi Instal Proiect Gaz SRL din Galaţi.

Foto Marius Negri

Citit 3604 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Iulie 2015 12:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.