APEL UMANITAR: Un spectacol pentru viaţa unui tânăr gălăţean

APEL UMANITAR: Un spectacol pentru viaţa unui tânăr gălăţean
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Împreună, îl putem ajuta pe Constantin Sîrbu să învingă boala


Tânărul gălăţean Constantin Sîrbu, în vârstă de 25 de ani, suferă de cancer limfatic în ultimul stadiu. În urma ultimelor investigaţii făcute la spitalul „Fundeni” din Bucureşti, a fost nevoit să plece de urgenţă în Italia la mama lui pentru a reîncepe curele de chimioterapie, dar şi noi investigaţii, în speranţa că boala va fi mai blândă cu organismul lui şi va avea suficient timp pentru a strânge banii pentru tratament.

Momentan am aflat că tânărul este programat joi, 30 iulie, la clinica din Udine pentru noi investigaţii.

Pentru a-i oferi o nouă speranţă, cotidianul „Viaţa liberă”, prin Asociaţia Danube Media Center, şi Teatrul Dramatic „Fani Tardini” vor organiza un spectacol cu scop caritabil în urma căruia sperăm să strângem o sumă de bani care să îi fie de ajutor lui Costel, aşa cum îi spun cei apropiaţi. Spectacolul va fi realizat de tineri voluntari, care îşi doresc foarte mult să îi dea tânărului gălăţean încă o speranţă, un motiv în plus pentru a lupta.

Evenimentul va avea loc vineri, 14 august, începând cu ora 18,00, iar preţul unui bilet va fi de 10 lei. De asemenea, în sala de spectacol vor fi amplasate urne unde doritorii pot dona bani suplimentari.

Cei care nu pot ajunge la spectacol pot dona orice sumă de bani în continuare în ambele conturi deschise pe numele lui: RO12BRDE180SV55992111800 şi, în euro, RO06BRDE180SV00114411800, codul SWIFT al băncii fiind BRDEROBU.

Mulţumim din suflet Teatrului Dramatic „Fani Tardini” pentru ajutorul oferit, dar şi celor care au donat până acum pentru Costel.

Citit 5824 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.