Un bărbat din Bereşti a DISPĂRUT fără urmă. Familia crede că a fost RĂPIT

Un bărbat din Bereşti a DISPĂRUT fără urmă. Familia crede că a fost RĂPIT
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Virginel Păduraru are 39 de ani şi a fost văzut ultima dată pe 19 iulie, când, potrivit familiei, a plecat de acasă să se plimbe. Rudele bărbatului diagnosticat cu o afecţiune psihică susţin că acesta nu a mai trecut pe acasă şi, în ciuda căutărilor, nu i-au dat de urmă. Ar fi aflat însă de la unii localnici din Bereşti că Virginel s-ar fi urcat într-o maşină.

"Ne-au spus oamenii că l-ai văzut urcându-se într-un Opel Astra alb, care nu e de pe aici din sat. Comunitatea e mică şi oamenii se ştiu. Ne temem că ar fi putut fi luat de cineva care să îi facă rău, el fiind şi bolnav psihic", ne-a spus ieri fratele dispărutului. Pentru că Virginel Păduraru nu a mai revenit şi nici nu au apărut noi informaţii legate de el, familia i-a anunţat dispariţia la poliţie.

"Lucrarea este înregistrată la Poliţia Bereşti, în prezent efectuându-se verificări pentru depistarea persoanei dispărute", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Virginel Păduraru are 1,80 metri înălţime, circa 70 de kilograme, părul şaten şi ochii căprui. La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou alb, cu un pantalon de velur maro, iar în picioare purta papuci de cauciuc. Cei care l-au văzut sau au informaţii despre locul în care s-ar putea găsi, sunt rugaţi să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Citit 3589 ori Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2015 21:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.