ATENŢIE, ŞOFERI! Încă o SURPARE pe strada Movilei

ATENŢIE, ŞOFERI! Încă o SURPARE pe strada Movilei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

De mai bine de o lună de zile, şoferii care circulă pe strada Movilei sunt speriaţi de un alt „monstru” al străzilor din Galaţi. La doar câţiva paşi de şantierul din Piaţa Centrală, o nouă groapă se întinde, fără milă, pe un traseu important al oraşului.

„Săpături arheologice în mijlocul străzii?”

„Groapa s-a format în centrul străzii acum mult timp, însă abia săptămâna trecută au venit nişte muncitori şi au lăsat peste ea o baliză direcţională care indică ocolirea obstacolului. Adică nici vorbă de o acoperire cu ciment, cu toate că are peste zece cm adâncime. Noi nu mai cerem autostrăzi cu câteva benzi, şi nici măcar străzi cu sens unic, asemănătoare celor din marile oraşe ale ţării. Vrem ca gropile astea, atât de incomode, să fie asfaltate. Sau aici se desfăşoară săpături arheologice, iar noi nu ştim?”, se întreabă George Vasile, un şofer de 35 de ani.

Primăria va remedia situaţia

Deşi majoritatea conducătorilor auto au fost supăraţi pe autorităţi, se dau asigurări că situaţia se află în vizorul Primăriei. „Situaţia este cunoscută la nivelul administraţiei locale. Este vorba despre un accident de teren şi se va interveni în următoarea perioadă pentru remediere”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei Galaţi, Emanuela Turcu.

Foto Marius Negri

Citit 1465 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iulie 2015 10:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.