PERCHEZIŢII/ Bunuri contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră gălăţeni

PERCHEZIŢII/ Bunuri contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În urma acţiunilor specifice desfăşurate, în cursul lunii iunie, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, au fost obţinute informaţii cu privire la realizarea de acte şi fapte de comerţ cu bunuri susceptibile a fi contrafăcute.

În urma obţinerii acestor informaţii şi a documentării făcute, poliţişti de frontieră din cadrul Biroului C.M.I.I.T, compartimentele Expertiza Documentelor de Călătorie şi Criminalistică şi Sprijin Operativ din cadrul S.T.P.F. Galaţi, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au cerut mandate de percheziţie. Mandatele au fost obţinute, pe 28 iulie, de la Judecătoria Galaţi, iar oamenii legii au descins la trei adrese din municipiul Galaţi.

„În urma acţiunilor, au fost descoperite 190 bucăţi bunuri (articole de îmbrăcăminte, încălţăminte sport, ceasuri de damă, ochelari de soare, genţi de damă, curele de pantaloni şi cercei de damă), toate având inscripţionate însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile respective urmau a fi vândute direct sau pe reţele de socializare în ţară”, ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Poliţiştii de frontieră au ridicat bunurile, cu o valoare estimată la aproximativ 15.000 de lei, dacă ar fi fost originale, în vederea continuării cercetărilor în cadrul dosarului penal întocmit.

Citit 2509 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iulie 2015 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.