În atenţia iubitorilor de animale: Campanie de sterilizare gratuită

În atenţia iubitorilor de animale: Campanie de sterilizare gratuită
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

O echipă de medici veterinari va efectua, în perioada 6-8 august, o campanie gratuită de sterilizare a câinilor şi pisicilor cu şi fără stăpân, indiferent de sexul acestora. Astfel, joi, vineri şi sâmbătă, iubitorii de animale se pot prezenta cu propriul companion sau cu unul luat de pe stradă la cabinetul veterinar de pe strada Vadul Sacalelor nr. 6, vizavi de Şcoala Generală nr 26. 

Printre beneficiile sterilizării se numără dispariţia căldurilor şi, astfel, a puilor nedoriţi, precum şi prevenirea tumorilor mamare la femele şi a problemelor cu prostata la masculi. Conform reglementărilor legale în vigoare, stăpânii de câini care nu îşi duc patrupedul la sterilizat sunt pasibili de amendă, cu valoarea de până la 10,000 de lei. 

Pentru cei care vin cu animăluţul la sterilizat este important de ştiut că nu trebuie să îl hrănească în ziua respectivă şi nici în seara de dinaintea operaţiei.

Pentru programări, aveţi la dispoziţie numerele de telefon: 0751 024 562 şi 0724 305 053. Persoana de contact este Corina Grigore.

Această campanie este organizată de asociaţia HOBO Dogs în colaborare cu "Help Lăbuş", binecunoscutul ONG gălăţean care luptă pentru drepturile animalelor.

Citit 4660 ori Ultima modificare Marți, 04 August 2015 14:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.