Bărbatul dispărut din Bereşti a fost găsit! El susţine că a fost RĂPIT şi BĂTUT

Bărbatul dispărut din Bereşti a fost găsit! El susţine că a fost RĂPIT şi BĂTUT
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Bărbatul de 39 de ani, dispărut la jumătatea lunii iulie de pe o stradă din Bereşti, a fost găsit într-o şură de paie, cu urme evidente de violenţă

Virginel Păduraru a fost găsit de rude pe 30 iulie după ce familia şi poliţia l-au căutat mai bine de o săptămână în localitate şi prin împrejurimi. O persoană care a văzut poza bărbatului în ziar şi pe site-urile de socializare, precum şi apelul disperat al familiei, l-a identificat în apropierea oraşului Bereşti, pe un câmp. Bărbatul, cu afecţiuni psihice, era într-o stare jalnică, cu urme evidente de violenţă pe tot corpul.

"Era bătut tot, dormea în nişte paie acolo. S-a dus sora mea şi l-a luat. El mai are momente de luciditate şi a povestit că a fost luat de un om din Bereşti cu maşina de pe stradă şi dus la o stână de la Docăneasa, în Vaslui. Acolo ar fi fost bătut cu lopata de unul care voia să îl pună la muncă. A reuşit să fugă, dar nu a mai ştiut cum să ajungă până acasă", afirma Silviu Păduraru, fratele bărbatului dispărut.

Rudele lui Virginel Păduraru au declarat la poliţie că bărbatul a fost găsit şi cred cu tărie în varianta răpirii şi sechestrării, pretinzând că vor să clarifice lucrurile în justiţie. Ei le-au povestit poliţiştilor cele spuse de Virginel Păduraru, oamenii legii urmând să facă o serie de verificări.

"Familia bărbatului dispărut s-a prezentat pentru a declara reîntoarcerea acestuia la domiciliu şi pentru a face demersurile de încheiere a dosarului. Lucrătorii de la Poliţia Bereşti vor verifica persoanele indicate că ar fi contribuit la dispariţia bărbatului", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 1822 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2015 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.