UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI

UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Casa Veche - Eclusiv pentru studenţi

Casa Veche organizează ca în fiecare week-end distracţie de toate felurile. Vineri, 7 august, are loc evenimentul Boom Party, unde invitatul special este DJ Yahim. Intrarea este liberă. Şi sâmbăta este un prilej bun de petrecere pentru studenţi. Începând cu ora 22,00 pot participa la petrecerea „Clubbing party”. Petrecerile sunt organizate exclusiv pentru studenţi.

Union Jack Studio - Petreceri şi concert cu trupa DA PHONK

„Girl Gone Wild” este numele petrecerii organizată vineri, 7 august, începând cu ora 23,00. Organizatorii promit o noapte specială cu muzică bună şi băuturi fine pentru toate doamne şi domnişoarele. Muzica şi atmosfera vor fi asigurate ca de obicei de Dj Gabriell. Intrarea este liberă. Sâmbătă, 8 august, trupa DA PHONk din Amsterdam revine în Union Jack Studio, începând cu ora 23,00. Trupa promite să uimească din nou publicul cu cele mai noi piese la fel ca la ultima petrecere.  Preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei pentru băieţi şi 10 lei pentru fete. Şi chiar dacă este în timpul săptămânii, miercuri, 12 august, gălăţenii sunt aşteptaţi în club, de la aceeaşi oră, la „Late night voices”.

SummerTime Pub - Muzică bună şi petreceri timp de trei zile

Apreciatul cântăreţ Florin Chiriac, cunoscut sub pseudonimul Hippie, alături de Răzvan (tobe) şi Dan (bass) vă invită vineri, 7 august începând cu ora 20,00, la un concert cu muzică de toate culorile. Preţul unui bilet este de 10 lei. După ce vă relaxaţi pe muzica lui Hippie, începând cu ora 23,30 Dj Gabi Ifrim vă aşteaptă să vedeţi răsăritul împreună şi să vă distraţi pe cele mai bune melodii. Sâmbătă, 8 august, iubitorii muzicii rock sunt aşteptaţi să petreacă la evenimentul „Party like a rockstar”. De muzică se va ocupa Dj Seva, care ne-a pregătit şi un invitat surpriză. Intrarea este liberă. Iar pentru cei mai petrecăreţi SummerTime Pub organizează un nou concept de petrecere duminica „Sunday Lounge Night”. Muzica şi atmosfera vor fi întreţinute de Dj Seva. Intrarea este liberă. Şi chiar dacă este în timpul săptămânii, gălăţenii se pot destinde şi pot râde alături de Costel la un show de stand-up comedy, miercuri, 12 august, începând cu ora 20,00. Preţul unui bilet este de 30 de lei.

Restaurantul River - Patru Dj de excepţie

Music is the answer vă invită să petreceţi vineri, 7 august, începând cu ora 23,00, alături de patru celebri Dj Mahony, Dj Chriss, Dan Tudor şi Dj Lazzar şi să dansaţi pe cele mai bune mixuri. Evenimentul va avea loc la Restaurantul River (str. Marea Unire, nr. 1). Intrarea este liberă.

Divino Glam Club - Carnaval pe ritmul verii

Fiecare weekend de vară invită gălăţenii pasionați de ritmurile sintetizatoarelor în Club Divino. Astăzi, 7 august, petrecerea „Sound of the Summer” este deschisă pentru cei care vor să-și petreacă timpul liber printre lumini și cu multă muzică electronică. Relaxarea continuă și sâmbătă, 8 august. Un carnaval de zile mari, cu muzică bună, garantată de Dj Lerim, este pe lista celor mai atractive evenimente ale verii. La „Divino Summer Carnival”, domnişoarele au intrare liberă, iar preţul unui bilet pentru băieţi costă 20 de lei.

Union Jack - Muzică live într-o atmosferă unică

Vocile puternice ale Galaţiului se aud în toată ţara. Muzica live se simte ca la ea acasă în Union Jack. Aici, în fiecare weekend, trupele care fac muzică de calitate aşteaptă un public interesat. Vineri, de la ora 20,00, Oana Mirică – voce, Vali Dolea – chitară, Andrei Tanasaciuc – chitară/bas şi Alex Bucătaru la tobe vor susţine un adevărat spectacol de muzică live. Petrecerea continuă şi sâmbătă, la aceeaşi oră. Trupa „Gusti and friends” este pregătită pentru a susţine un eveniment unic. Lista petrecerilor se sfârşeşte duminică, după ce gălăţenii se vor relaxa alături de „Trio Evergreen”, de la ora 20,00. Intrarea este liberă.

Shopping City - Spectacol pentru părinţi şi copii de toate vârstele

Un spectacol la care poţi descoperi oameni noi sau îţi poţi aminti de poveştile din trecut, trăind prezentul alături de copilul tău, este organizat, pe 8 august, începând cu ora 11,00, la Shopping Citty Mall Galaţi. Voluntarii din Proiectul Național România Europeană, de la Palatul Copiilor, invită părinţii şi copiii de toate vârstele să participe la spectacol. Evenimentul este rezultatul artistic al proiectului educativ „România Europeană”. Intrarea este gratuită.

Citit 2779 ori Ultima modificare Joi, 06 August 2015 20:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.