VIDEO/ Imagini incredibile surprinse în Galaţi. Femeie spălându-se la ţâşnitoare, pe jumătate GOALĂ!

VIDEO/ Imagini incredibile surprinse în Galaţi. Femeie spălându-se la ţâşnitoare, pe jumătate GOALĂ!
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Imagini de necrezut au fost surprinse de un şofer gălăţean care circula în zona Palatului de Justiţie duminică. La ţâşnitoarea din staţia de autobuz a traseului 34, de la Păpădie, acesta a filmat o femeie care, efectiv, se spăla în plină stradă. Persoana surprinsă nu avea nici un pic de jenă, chiar dacă de la brâu în jos era dezbrăcată aproape complet, singurul articol vestimentar fiind lenjeria minusculă. 

Odată urcat pe Facebook, filmuleţul a stârnit comentarii care mai de care mai acide. "Nu cred că un astfel de OM poate transmite ceva mai mult decât că nu şi-a luat tratamentul sau că cineva autorizat trebuie să o ia din mijlocul străzii şi să o ducă la un doctor", a comentat Cristina Iordache. "Nu cred aşa ceva, Galaţiul chiar a ajuns oraşul tuturor posibilităţilor", a comentat un alt utilizator. 

Pentru astfel de comportamente, se pot aplica amenzi usturătoare, conform legii. "Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 372, ori săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă", se arată în Codul Penal al României.

Cu toate astea, persoanei în cauză nu i se vede faţa, motiv pentru identificarea ei este aproape imposibilă.

 

 

La galati e bine tare

Posted by Stefan Saltamonte on Sunday, August 2, 2015
Citit 12387 ori Ultima modificare Luni, 10 August 2015 12:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.