PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA la Galaţi în următoarele două săptămâni

PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA la Galaţi în următoarele două săptămâni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meteorologii prognozează, pentru următoarele două săptămâni, un regim termic ridicat. Totuşi, pentru prima dată după o perioadă lungă de timp fără precipitații, se întrevăd șanse de ploi pe arii extinse în intervalul 15 - 18 august, la nivelul întregii țări.

La Galaţi, vremea va fi călduroasă pe tot parcursul intervalului, iar până în jurul datei de 16 august va fi caniculară, cu o medie a temperaturilor maxime de 36 de grade. După această dată, regimul termic va marca o ușoară scădere și se va caracteriza prin valori medii de 32 - 33 de grade. Mediile temperaturilor minime vor avea aproximativ aceeași evoluție, vor urca spre o medie de 21 de grade în prima parte a intervalului, iar în a doua săptămână de prognoză, vor marca o ușoară scădere, spre 18 grade. Regimul pluviometric se va menține deficitar pe parcursul celor două săptămâni.

Nu vom avea parte de cine ştie ce cantitate de ploi, aversele vor fi în general slabe, fiind de așteptat, mai ales după data de 16 august.

Marţi, cod galben de caniculă

La Galaţi, ziua de marţi, va fi tot extrem de călduroasă, din punct de vedere meteorologic. Cerul va fi complet senin, fără şanse de precipitaţii, în timp ce vântul va sufla slab, cu o viteză maximă de nici 10 kilometri pe oră.

Galaţiul se va afla sub cod galben de caniculă. Temperatura maximă a zilei va fi de aproximativ 37 de grade Celsius, iar minima pe timpul nopţii va coborî până la valoarea de 22 de grade Celsius.

 

Citit 2167 ori Ultima modificare Luni, 10 August 2015 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.