În Micro 21: Se repară tasarea care pune în PERICOL două scări de bloc

În Micro 21: Se repară tasarea care pune în PERICOL două scări de bloc
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Tasarea care pune în pericol două scări de bloc din Micro 21 este, în sfârşit, în proces de reparaţie. Ieri, 11 august, Serviciul Public Ecosal s-a apucat să repare terenul din zona blocului R6, care se tasează de câteva luni.

La începutul lunii martie, semnalam, în ziarul nostru, că locatarii blocului R6 sunt îngrijoraţi de modul în care evoluează pământul din faţa blocului lor, situat chiar în buza parcului Selgros. Potrivit unuia dintre locatari, Paul Arion, la început a apărut o tasare minoră, care a prins proporţii de-a lungul timpului. "Surparea ameninţă cele două scări ale blocului R6, iar toată apa din precipitaţii se scurge în subsolurile celor două scări. Din câte am înţeles, canalizările sunt pline cu apă şi ar trebui să vină şi cei de la Apă Canal să investigheze. Sunt canalizările care deservesc blocul. În iarnă a mai fost o problemă, pentru că Ecosal depozita zăpadă exact în perimetrul tasat, deşi le-am spus să nu o facă", ne-a spus Paul Arion.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ecosal, Toma Dumitrescu, în zonă există un canivou cu mai multe reţele (apă caldă, apă rece, canalizare), iar miercuri dimineaţă, 12 august, urmează să aibă loc o întâlnire cu toţi factorii implicaţi, pentru o serie de investigaţii. "Mai întâi, trebuie să vedem care este cauza tasării, pentru a stabili paşii de urmat. Este posibil să fie infiltraţii, pierderi", ne-a explicat acesta.

Marţi, 11 august, în jurul orei 13.00, purtătoarea de cuvânt a Apă Canal, Cornelia Arnăutu, nu ştia de vreo problemă ce ţine de societate. "Noi, ca instituţie, nu avem probleme acolo. Este posibil, dacă există probleme, să ţină de racordurile asociaţiei de proprietari, care preia apa de la bloc până la colector", ne-a spus purtătoarea de cuvânt.

Foto Nicoleta Onofrei

Citit 2320 ori Ultima modificare Marți, 11 August 2015 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.