VIDEO - UPDATE/ INCREDIBIL: A "zburat" cu maşina de pe Faleza Superioară pe cea Inferioară. Ce a provocat accidentul
Foto: Foto: Grupul Şoferilor din Galaţi

VIDEO - UPDATE/ INCREDIBIL: A "zburat" cu maşina de pe Faleza Superioară pe cea Inferioară. Ce a provocat accidentul
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

UPDATE, joi, ora 12,35/ Un spectaculos accident de circulaţie petrecut pe bulevardul Marii Uniri miercuri seară l-a avut ca protagonist pe un şofer de 54 de ani, care în urma unei manevre de ultim moment a reuşit să ajungă în câteva secunde pe pe partea superioară pe cea inferioară a Falezei. Maşina de teren condusă de bărbat a ieşit de pe carosabil, a rupt gardul de protecţie şi a coborât panta până pe artera pietonală, oprindu-se, din fericire, în soclul unei sculpturi de pe malul Dunării. Potrivit concluziilor poliţiştilor, cauza ar fi fost neatenţia conducătorului auto, care nu a observat la timp intenţia altui şofer. 

"S-a stabilit că în timp ce se îndrepta dinspre Trecere BAC către Elice, şoferul maşinii nu a respectat distanţa faţă de un alt autoturism care a oprit în faţa sa şi vrând să evite impactul a virat dreapta. A pierdut controlul volanului, a pătruns pe trotuar şi după ce a rulat pe panta spre faleza inferioară, s.a oprit în postamentul unei sculpturi", a precizat insp. Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi. Din fericire, nicio persoană nu se afla în zonă în momentul în care maşina s-a lansat în cursa nebunească pe trotuar şi mai apoi pe Faleza Inferioară, astfel că nimeni nu a fost rănit. Şi şoferul a scăpat teafăr, el urmând să fie sancţionat de poliţişti doar pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară. 


Miercuri seară, în jurul orei 19,00, la Galaţi, pe Faleza Superioară a avut loc un accident "spectaculos". Şoferul unei maşini de teren a ajuns de pe Faleza Superioară, pe cea Inferioară. Conform martorilor de la faţa locului, şoferul ar fi fost nevoit să evite un pieton sau o altă maşină.

Cu toate că accidentul pare deosebit de grav, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Maşina a coborât dealul şi s-a oprit în una dintre sculpturile de metal de pe Faleza Inferioară. Vom reveni cu amănunte.

 

Ce noroc

Citit 41230 ori Ultima modificare Joi, 10 Septembrie 2015 12:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.