Un ŞOFER BĂUT şi FĂRĂ PERMIS a făcut praf un SEMAFOR
Foto: Foto: GSDG

Un ŞOFER BĂUT şi FĂRĂ PERMIS a făcut praf un SEMAFOR
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un tânăr din Galaţi a provocat pagube, dar şi o urmărire ca în filme, după ce a pus la pământ un semafor dintr-o intersecţie din oraş. Aflat la volanului unui VW Golf, alături de alţi doi amici, individul gonea pe străzile din zona Spitalului de Urgenţă. Ajuns la intersecţia străzilor Brăilei cu Stadionului, nu a mai putut struni maşina şi a intrat direct în semaforul amplasat în colţul unităţii medicale. Fără a ţine cont de pagube şi de faptul că şi-a boţit serios autoturismul, şoferul şi ceilalţi doi amici au rupt-o la fugă. Nu au ajuns departe, pentru că patrula de jandarmi care se afla de serviciu în cartier la acea oră a auzit zgomotul şi a ajuns rapid la faţa locului.

"Jandarmii au trecut la urmărirea conducătorului auto, acesta fiind în scurt timp prins în zona Sala Sporturilor. Şoferul a declarat verbal jandarmilor faptul că, în timp ce se îndrepta spre domiciliu cu doi prieteni, datorită vitezei a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de stâlpul semaforului. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că şoferul avea permisul de conducere suspendat din data de 24 septembrie", a precizat plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Absenţa permisului nu a fost singurul motiv pentru care şoferul dăduse bir cu fugiţii, poliţiştii de la Circulaţie stabilind că avea o alcoolemie de 0,30 la mie în aerul respirat. Agenţii rutieri urmează să stabilească faptele pentru care se face răspunzător gălăţeanul.

Citit 3035 ori Ultima modificare Marți, 06 Octombrie 2015 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.