UPDATE/ S-au filmat cum TĂIAU COADA unui câine cu TOPORUL. Tinerii s-au ales cu DOSAR PENAL (VIDEO)
Foto: Foto: captură Youtube

UPDATE/ S-au filmat cum TĂIAU COADA unui câine cu TOPORUL. Tinerii s-au ales cu DOSAR PENAL  (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE/ Cei trei tineri sunt din Tătaru, nu din Însurăţei, potrivit unor surse din localitate, citate de obiectivbr.ro. Aceştia sunt cunoscuţi ca fiind prieteni şi n-au nicio ocupaţie. În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală potrivit Legii 205 din 2014, modificată, privind protecţia animalelor. Pedeapsa prevăzută este de la 3 luni la un an închisoare sau amendă. Doi dintre tinerii agresori sunt audiaţi la Postul de Poliţie Dudeşti, unul dintre ei este chiar proprietarul animalului, în vârstă de 30 de ani. Celălalalt tânăr audiat are 21 de ani. Au fost identificaţi şi ceilalţi doi participanţi la faptă, unul de 18 ani, care şi apare în imagini, este la liceu în municipiu şi urmează a fi dus la audieri. Celălalt este bărbatul care a filmat, are 26 de ani şi e tot în Brăila, urmând să fie adus la audieri.


Trei tineri din Însurăţei s-au filmat în timp ce au tăiat coada unui câine. Ei au fost aşa de mândri de isprava lor încât au postat filmuleţul pe Facebook şi s-au şi etichetat: Marius Bianu, Daniel Dima, Adrian Bunea. S-a întâmplat marţi în Însurăţei, conform "Obiectiv Vocea Brăilei".

Deşi clipul a fost şters de pe profilul celui care a filmat, câţiva utilizatori au salvat imaginile şi le-au împrăştiat pentru internet.

Atenţie, imaginile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional.

"Isprava" celor trei a stârnit un val de reacţii care au condamnat vehement gestul lor. 

Citit 8638 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2015 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.