UPDATE / Oţelul a fost SALVAT DE LA MOARTE: "Ne prezentăm la meci"

UPDATE / Oţelul a fost SALVAT DE LA MOARTE: "Ne prezentăm la meci"
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE, ora 14.30: Cristian Munteanu a anunţat că, pentru meciul de sâmbătă, s-a găsit în cele din urmă o soluţie: "Am făcut rost de bani pentru arbitraj şi pentru deplasare. Ne prezentăm la meci, plecăm la Bucureşti".


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi, câştigătoarea titlului de campioană şi a Supercupei României în urmă cu patru ani, este la doar câteva ore distanţă de desfiinţare. Până vineri, la ora 17.00, FC Oţelul este obligată să-şi plătească o restanţă în valoare de 2.850 de lei din baremul de arbitraj de la ultimul meci de pe teren propriu, cel cu SC Bacău, de sâmbăta trecută, dar nu are aceşti bani. “Cred că speranţa de viaţă a acestei echipe, un simbol al Galaţiului şi chiar al întregii Moldove, o numărăm în ore. Dacă nu plătim această restanţă, nu vom fi programaţi la etapa de mâine, iar asta înseamnă practic moartea Oţelului. Avem doar 600 de lei la ora 12.00, bani strânşi în mare măsură de jucători la evenimentul de joi seară de la Club Infinity. Nu am avut cu cine să mai facem licitaţia pentru vânzarea tricoului cu care s-a jucat în Liga Campionilor. Nu mai am soluţii, am apelat la oamenii de afaceri din oraş dar numai patronul clubului amintit a încercat să ne ajute. Doar un miracol mai poate salva Oţelul Galaţi”, a declarat Cristian Munteanu, managerul clubului.

Teoretic, dacă echipa gălăţeană nu va fi programată pentru partida de sâmbătă, din deplasare cu ACS Berceni, va fi în situaţia limita de a nu-şi mai putea permite o a doua neprezentare, pentru că atunci ar fi exclusă din campionatul ligii secunde şi retrogradată în Liga a V-a.

Toate detaliile despre situaţia la zi a echipei Oţelul Galaţi vor putea fi citite în ediţia tipărită a "Vieţii libere" de sâmbătă, 10 octombrie, într-un amplu interviu cu Cristian Munteanu.

Citit 3075 ori Ultima modificare Vineri, 09 Octombrie 2015 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.