Avea nevoie urgentă de bani şi s-a împrumutat, dar a plecat acasă şi cu o maşină!

Avea nevoie urgentă de bani şi s-a împrumutat, dar a plecat acasă şi cu o maşină!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

A treia extragere Avantaj Plus organizată de Amanet Romero a avut loc pe 30 septembrie 2015, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”. Astfel, fericitul gălățean care acum este mai bogat cu o DACIA LOGAN a fost desemnat. Se numește Popa Cătălin Lucian și are vârsta de 33 de ani, iar vestea că a câștigat o mașină a ajuns la el prin intermediul unei scrisori.

„Am crezut că este o glumă, însă am zis totuși să verific. Nu am câștigat niciodată nimic, iar când am ales contractul Avantaj Plus mă gândeam doar la cum să împrumut mai mulți bani, nicidecum să câștig și o mașină. Acum sunt foarte fericit! Sunt un norocos!”

Următoarea mașină poate fi a ta! Iată cum te poți înscrie:

La tombola organizată de Amanet Romero poate participa orice persoană, cu vârsta minimă de 18 ani, dacă optează pentru un împrumut de tip amanet Avantaj Plus.

La fiecare achitare sau prelungire de contract se oferă un bilețel de tombolă, iar din 3 în 3 luni, prin tragere la sorți se câștigă o mașină Dacia Logan. Următoarea extragere va avea loc pe 6 ianuarie 2016. Mai multe detalii puteți cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagina de Facebook Romero.Galați.

Avantajele unui împrumut de la Amanet Romero

Atunci când aveți nevoie urgentă de bani și nu puteți apela la prieteni ori familie aveți posibilitatea să optați pentru un împrumut de amanet.

La Amanet Romero oferim orice sumă de bani, în lei sau valută, doar cu buletinul și o garanție în aur. Puteți alege contractul simplu, cu comisionul cel mai mic sau contractul Avantaj Plus la care primiți mai mulți bani pe gramul de aur amanetat, dar și șansa de a câștiga o DACIA LOGAN.

Contractele se întocmesc pentru o perioadă de 3 luni, însă puteți prelungi sau scurta perioada împrumutului oricând doriți printr-o vizită în oricare din cele 19 puncte de lucru din Galați sau Tecuci.

Programul de lucru este conceput astfel încât să puteți beneficia de serviciile Amanet Romero la orice oră din zi sau din noapte.

Alte servicii pe care vi le oferă firma Romero sunt: schimb valutar, transfer bani oriunde în țară sau străinătate, plăți facturi utilități, bijuterii.

În plus, veți beneficia de card de reducere care vă garantează un comision redus, negociere la cursul de schimb valutar și 5% reducere la achiziționarea de bijuterii din magazinele Maia Bijou.

(P)

 

Citit 5238 ori Ultima modificare Vineri, 09 Octombrie 2015 16:50