CRIZA CĂLDURII la Galaţi/ CET şi-a repus în funcţiune instalaţia. APARTAMENTELE gălăţenilor ar putea fi ÎNCĂLZITE MAI DEVREME

CRIZA CĂLDURII la Galaţi/ CET şi-a repus în funcţiune instalaţia. APARTAMENTELE gălăţenilor ar putea fi ÎNCĂLZITE MAI DEVREME
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Electrocentrale şi-a reluat activitatea de producere a agentului termic, după ce miercuri seară, 18 noiembrie, Romgaz a început să livreze, din nou, societăţii combustibil, după mai bine de şapte luni de la închiderea „robinetului” de gaze naturale.

„Suntem în faza normală, puţin avansaţi, aş putea spune”, a spus Sinan Mustafa, administratorul special al CET. „Există posibilitatea ca perioada să fie scurtată”, a afirmat conducerea Electrocentrale, făcând referire la cele şapte, respectiv 10 zile anunţate de societate până când apartamentele gălăţenilor vor fi încălzite.

Potrivit reprezentanţilor CET, până joi, în jurul prânzului, nu fusese înregistrat vreun incident care să conducă la o avarie.

Conform Calorgal, noua societate de termoficare a încheiat contracte cu 584 de asociaţii din municipiul Galaţi, cu 3.785 de scări de bloc, care au în total în componenţă 87.002 apartamente. Dintre acestea, 54.965 de apartamente sunt branşate la sistemul centralizat de termoficare şi depind de lanţul Romgaz - CET - Calorgal, din care însă 14.608 apartamente figurau ca nefiind locuite.

Citit 3056 ori Ultima modificare Joi, 19 Noiembrie 2015 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.