IMPACT FRONTAL la mall din cauza unui şofer care a RATAT sensul giratoriu
Foto: Susa foto: Grupul Şoferilor din Galaţi

IMPACT FRONTAL la mall din cauza unui şofer care a RATAT sensul giratoriu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un accident cel puţin ciudat a avut loc în zona sensului giratoriu de la mall-ul de pe Coşbuc, în seara de marţi, 24 noiembrie. Un bărbat în vârstă de 40 de ani, aflat la volanul unei maşini cu care venea dinspre Patinoar, a intrat direct într-o maşină de teren care venea din sens opus, chiar la intersecţia bulevardului cu strada Bucovinei.

În urma impactului, prima maşină a fost grav avariată, iar o femeie de 39 de ani, pasageră pe locul din dreapta faţă, a fost rănită. Poliţiştii au reţinut, din primele verificări, că şoferul primei maşini ar fi încurcat sensurile de circulaţie, "determinat" semnificativ şi de consumul de alcool.

"Din primele cercetări, a reieşit că şoferul primei maşini, care se deplasa dinspre bulevardul Henri Coandă spre strada Aurel Vlaicu, ajuns în zona intersecţiei bulevardului George Coşbuc cu strada Bucovinei, a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism condus de un bărbat de 44 de ani. În urma testării cu aparatul Drager, a reieşit că primul conducător auto consumase alcool şi a fost dus la spital pentru probe biologice", a precizat insp. Aurelian Ropotan, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

Potrivit martorilor, şoferul băut ar fi avut o alcoolemie foarte mare în aerul expirat, ceea ce ar explica şi ipoteza conform căreia ar fi încercat să ocolească sensul giratoriu pe partea opusă sensului său de mers.

Citit 2598 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Noiembrie 2015 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.