FISCUL AVERTIZEAZĂ/ SITE FALS care cere contribuabililor date privind cardurile
Foto: Flickr Commons

FISCUL AVERTIZEAZĂ/ SITE FALS care cere contribuabililor date privind cardurile
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

"Vă rugăm NU COMPLETAŢI formularul pus la dispoziţie pe SITE-UL http://www.taxe-anaf.com/. Precizăm că procedurile de sesizare a organelor competente sunt în curs", se arată într-un comunicat transmis de ANAF.

În luna septembrie, Direcţia Generală Antifraudă Fiscală a avertizat asupra unor tentative frauduloase de colectare a unor date confidenţiale (phishing), prin utilizarea de adrese de mail care includ termenii "antifraudă" şi "ANAF" şi a recomandat ignorarea acestor solicitări de la adrese de email dubioase.

DGAF a prezentat la momentul respectiv o tentativă de phishing având ca origine adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Mesajul cerea ca răspunsul să fie transmis către o altă adresă de email, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în termen de 24 de ore şi să includă mai multe documente, printre care actul constituitv al societăţii, extras de cont bancar şi cărţile de identitate ale asociaţilor.

Decizia de a intra sau nu pe un site rămâne totuşi la latitudinea utilizatorilor. Ei trebuie să fie atenţi şi să nu acceseze surse necunoscute şi nesigure.

Sursa: Mediafax.ro

Citit 1301 ori Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2015 12:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.