Peste 200 de JANDARMI, cu ochii pe gălăţeni - în perioada MINIVACANŢEI de 1 Decembrie

Peste 200 de JANDARMI, cu ochii pe gălăţeni - în perioada MINIVACANŢEI de 1 Decembrie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 28 noiembrie - 1 decembrie, aproximativ 200 de jandarmi gălăţeni vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările culturale, religioase şi artistice, organizate cu ocazia Serbărilor Galaţiului şi a ceremonialelor militare prilejuite de Ziua Naţională a României. Atât la Galaţi, cât şi la Tecuci, jandarmii, organizaţi în echipaje mobile, patrule pedestre de ordine publică, echipe operative de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, vor acţiona în zonele în care vor avea loc manifestări publice, pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de normalitate. Misiunile au în vedere prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.

Totodată, Jandarmeria Galaţi îi invită pe participanţii la manifestări să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia, să manifeste răbdare, spirit de solidaritate, vigilenţă în locurile aglomerate, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să solicite sprijinul jandarmilor, când este necesară intervenţia acestora.

De asemenea, jandarmii îi sfătuiesc pe cetăţenii care participă la spectacole împreună cu minori să manifeste o atenţie deosebită ca aceştia să nu se piardă în mulţime, iar într-o astfel de situaţie să se adreseze forţelor de ordine.

Citit 993 ori Ultima modificare Vineri, 27 Noiembrie 2015 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.