INCENDIU cu final tragic. Un bărbat A MURIT ARS într-o casă nou-nouţă

INCENDIU cu final tragic. Un bărbat A MURIT ARS într-o casă nou-nouţă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un localnic în vârstă de 54 de ani din satul Măcişeni, comuna Corni, a murit la primele ore ale dimineţii de duminică, în urma unui incendiu violent, izbucnit de la o sobă. Bărbatul se afla singur în casa pe care abia şi-o terminase de construit. Reuşise să-şi amenajeze o singură cameră, în care de altfel şi dormea, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Duminică dimineaţă, nu apucase încă să se lumineze de ziuă, cînd soba din cameră avea să se transforme într-o torţă. Focul a aprins patul, aflat chiar alături, iar proprietarul casei nu a mai apucat decât să se târască pînă la uşa camerei, unde s-a prăbuşit. Acolo a fost găsit, câteva ore mai târziu, de pompierii chemaţi în ajutor de vecini. Focul cuprinsese deja inclusiv acoperişul şi toată mobila din locuinţă.

"La sosirea la faţa locului, incendiul se manifesta cu violenţă la grinzi şi acoperiş. S-a intervenit cu două autospeciale, incendiul fiind lichidat în circa două ore. După stingerea focului, în camera de unde a pornit focul a fost găsit un bărbat decedat, prezentând arsuri grave pe tot corpul. Cauza probabilă a incendiului a fost o sobă cu acumulare de căldură, cel mai probabil cu defecţiuni. Propagarea focului a fost posibilă şi pentru că în apropierea acesteia se aflau materiale combustibile, respectiv mobilă şi materiale textile", a explicat maior Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Pompierii au reuşit să mai salveze din materialele de construcţie depozitate în celelalte camere ale casei şi care ar fi urmat, probabil, să fie folosite la finisarea locuinţei. Trupul neînsufleţit al proprietarului a fost adus la morga Spitalului de Urgenţă, pentru autopsie.

Citit 3040 ori Ultima modificare Duminică, 29 Noiembrie 2015 14:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.