CASCADORIE cu LIMUZINA. Un şofer BĂUT s-a RĂSTURNAT cu maşina în şanţ

CASCADORIE cu LIMUZINA. Un şofer BĂUT s-a RĂSTURNAT cu maşina în şanţ
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a reuşit să se rănească, dar şi să se pricopsească cu un dosar penal după ce maşina pe care o conducea, un Audi, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat într-un şanţ. S-a întâmplat duminică după-amiază, 29 noiembrie, în timp ce maşina condusă de acest şofer se deplasa pe DJ 251, dinspre Galaţi spre Pechea.

Ajuns pe raza comunei Slobozia Conachi, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi, maşina lovindu-se de un cap de pod şi răsturnându-se mai apoi într-un şanţ. În urma impactului, tânărul de la volan s-a rănit, poliţiştii sosiţi la faţa locului constatând că aceasta nu era singura sa problemă. Agenţii l-au mirosit că băuse.

"Şoferul emana halenă alcoolică, dar pentru că a refuzat testarea cu etilotestul, a fost dus la spital unde i s-au recoltat probe de sânge", a precizat insp. Iulian Matei, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

Tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi s-ar putea alege cu dosar şi pentru că a condus în stare de ebrietate.

Citit 2079 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie 2015 21:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.