Clinica ARESTETIC aduce la Galaţi excelenţa în CHIRURGIE ESTETICĂ

Clinica ARESTETIC aduce la Galaţi excelenţa în CHIRURGIE ESTETICĂ
Evaluaţi acest articol
(82 voturi)

Clinica Arestetic este cel mai nou centru de excelenţă în chirurgie estetică, înfrumusețare și modelare corporală apărut în Galați. Într-un ambient futurist și luxos, clinica aduce, în premieră în Galați, cele mai moderne și mai eficiente aparate de modelare corporală, anticelulită, tratamentul vergeturilor, petelor de culoare sau cicatricilor. O echipă profesionistă de medici și asistente medicale, cu o vastă experiență în domeniu, stau la dispoziția gălățenilor, oferindu-le servicii la standarde europene.

Profesorul Ioan Florescu, Şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul „Bagdasar Arseni” Bucureşti şi unul dintre fondatorii chirurgie plastice moderne din România, ne declara, la deschidere: 

- Domnule profesor Florescu, cum vi se pare Clinica Arestetic Galați?

- Am fost prin multe clinici în diferite colțuri ale lumii, și pot să afirm cu certitudine că există foarte puține astfel de clinici, atât ca design, cât și ca dotare. Este altceva, redefinește luxul și conceptul de clinică de estetică, și ridică foarte mult ștacheta unor astfel de clinici. Practic acoperă toate serviciile medicinii estetice și o bună parte a celei reconstructive. Are o dotare de excepție.

- Cum de ați decis să veniți la Galaţi?

- Bună întrebare. Nu m-as fi gandit niciodată că voi veni în Galați ca medic. Este meritul profesorului Ardeleanu, care a reușit să mă convingă. Este un om extrem de ambițios și de perfecționist și un foarte bun operator. Cred că împreună putem realiza multe lucruri frumoase.

- Credeți că locuitorii orașului Galați sunt pregătiți pentru asemenea standarde?

- Cu siguranță că DA. Soția mea este gălățeancă. Stiu multe despre acest oraș și locuitorii săi. Un oraș cu istorie, cu tradiție, cu cultură. Un oraș încă puternic industrializat, cu destule oportunități financiare, ceea ce înseamnă o clasă medie și de vârf educată, cu pretenții și cu simțul frumosului.

- Vă mulțumim mult dle profesor și aşteptăm să ne revedem!

- Vă mulțumesc și eu!

În final, am reușit să îl intervievăm pe scurt și pe dl prof. Valeriu Ardeleanu, practic managerul medical Arestetic.

- Domnule profesor Ardeleanu, un proiect extrem de ambițios dar și de costisitor. Este de departe cea mai mare investiție în acest sector din zona de sud/est a României. Ce aduce nou clinica Arestetic?

- Clinica Arestetic aduce un plus valoare orașului Galați prin profesionalismul medicilor și prin dotarea de excepție. Așa cum vă sublinia și dl prof. Florescu, am adus cele mai performante aparate, și când spun aceasta mă refer la siguranța față de pacient și la rezultatele atestate ale dispozitivelor. Avem o acoperire completă pe estetica neinvazivă și minim invazivă, cu o gamă completă de aparate și tehnici. În prezent suntem trei medici, însă vor mai fi încă doi colaboratori, un medic pe partea de tratamente corporale și injectologie și un medic pe partea de nutriție și echilibrare calorică. Vom fi cinci medici în total, plus un medic anestezist.

- Domnule profesor, profesorul Florescu vorbea despre ridicarea ștachetei în estetică, despre excelență și despre redefinirea luxului. Întrebarea este, cum definiţi excelenţa și dacă prețurile sunt de lux sau accesibile?

- Ne-am propus excelență în sercivii și rezultate. În parteneriat cu Facultatea de Medicină din Galați și cu BTL Romania, am demarat un proiect ce presupune realizarea unui centru de training national la Galați, iar în colaborare și cu Colegiul Medicilor vom organiza niște cursuri de instruire și perfecționare vizavi de pacienţi și de rezultate, noi putem defini excelența, însă pacienții vor fi cei care o vor certifica în timp.

Toata lumea vorbeste astăzi despre excelenţă, în scop comercial. Eu prefer să mă abțin. Am văzut prea multe așa zise ‘’excelențe’’. Vă invit să lăsăm timpul să vorbească și mai ales pacientele. Cât despre prețuri ele sunt mai mult decât accesibile. Avem o echipă de marketing si PR care este una dintre cele mai bune din Romania, care se vor ocupa de promotii, reclama, PR. Eu imi cunosc doar meseria, de restul se ocupă profesionistii, în fiecare sector.

- Vorbeam puțin mai devreme de deschiderea unei săli de operaţii cu saloane. La ce să se aştepte viitoarele dv. paciente?

- În prezent avem un acord de colaborare cu o clinică privată din Bucureşti, unde operăm, costurile de transport şi cazare fiind incluse în costul operaţiei. O să avem o sală de operaţie şi la Galati, de la 1 februarie. În prezent suntem în tratative pentru achiziţionarea unui teren în Galaţi, intenţia fiind de a construi un centru complet de estetică, cu câteva locuri hoteliere, sală de operaţie, saloane, partea de neinvaziv, locuri de parcare etc. Este un proiect cu mult mai ambiţios ca acesta. Restul o să îl vedeţi, cam într-un an.

- O ultimă întrebare și pentru dv: cum percepeţi concurenţa?

- Nu mă interesează. Există loc sub soare pentru toată lumea. Diferenţa o face valoarea, respectul real și mai ales omenia. Însă mă aştept şi la mizerii. În acest sector sunt curente. De regulă, cei frustraţi şi a căror valoare este mediocră, recurg la atacuri, pentru că nu au capacitatea de a se ridica valoric. V-aş da însă un citat: „Viaţa este un şir neîntrerupt de necunoscute’’. În România nu există încă un cult al valorii şi implicit nici un respect al concurenţei. Important este să privim mereu înainte.

- Dl. profesor, vă mulţumim!

- Vă mulţumesc şi eu, și cu această ocazie, în calitate de şef al disciplinei de anatomie din cadrul Facultăţii de Medicină şi Farmacie Galaţi, profit să vă invit la anul, în luna mai, la Congresul naţional de anatomie clinică, care va avea loc în premieră la Galați.

(P)

Citit 13794 ori Ultima modificare Marți, 15 Decembrie 2015 00:33