UPDATE/ Încă o AVARIE la o conductă a CET. Mii de gălăţeni, FĂRĂ CĂLDURĂ şi APĂ CALDĂ

UPDATE/ Încă o AVARIE la o conductă a CET. Mii de gălăţeni, FĂRĂ CĂLDURĂ şi APĂ CALDĂ
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Sâmbătă, 12 decembrie, ora 11,00: Livrarea de agent termic în cele peste 1.700 de apartamente a fost reluată, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, conform Calorgal, astfel că, în prezent, gălățenii din Țiglina I, pe porțiunea cuprinsă între strada Saturn și bulevardul Cloșca, primesc căldură și apă caldă.


 

Vineri, 11 decembrie, ora 22,30: O nouă avarie produsă la o conductă a Electrocentrale a lăsat în frig, dar și fără apă caldă mii de gălățeni, care locuiesc în cartierul Țiglina I, pe porțiunea cuprinsă între strada Saturn și bulevardul Cloșca.

Vineri seară, 11 decembrie, conform Calorgal, patru puncte termice, care deservesc 25 de asociații de proprietari, ce au în componență 120 de scări de bloc și peste 1.700 de apartamente racordate la sistemul public de termoficare, au fost închise.

Angajații din cadrul Dispeceratului CET ne-au spus că, în prezent, mai mulți reprezentanți ai Electrocentrale lucrează pentru a remedia defecțiunea, iar sistemul ar putea fi repus în funcțiune în cursul nopții de vineri spre sâmbătă sau, cel mai târziu, sâmbătă dimineață. Reprezentanții Calorgal au afirmat că vor relua furnizarea de agent termic în casele oamenilor de îndată ce Electrocentrale va finaliza lucrările.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 4465 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Decembrie 2015 14:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.