CONDUCTA de pe Doja a CEDAT din nou! Gălăţenii din Siderurgiştilor Vest au rămas iar FĂRĂ CĂLDURĂ

CONDUCTA de pe Doja a CEDAT din nou! Gălăţenii din Siderurgiştilor Vest au rămas iar FĂRĂ CĂLDURĂ
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La doar câteva zile după ce Electrocentrale s-a confruntat cu o avarie la una dintre cele mai importante magistrale, pe strada Gheorghe Doja, motiv pentru care mai bine de jumătate din cartierul Siderurgiştilor Vest a rămas fără căldură şi apă caldă, pentru aproximativ 10 ore, aceeaşi conductă a CET a „pocnit” din nou!

De data aceasta, fisura s-a produs într-un alt punct, însă nu la distanţă prea mare de cel avariat în urmă cu doar câteva zile, motiv pentru care apa caldă şi căldura au fost sistate tot pentru cele două puncte termice de data trecută (SC 58 şi SC 65), care deservesc 162 de scări de bloc, cu nu mai puţin de 1.600 de apartamente locuite branşate la reţeaua publică de termoficare.

Potrivit directorului tehnic al Electrocentrale, Dorin Ciobotaru, reţeaua din zona menţionată a fost schimbată în anul 1990, deci are o vechime de aproximativ 25 de ani. „Durata de viaţă a unei conducte subterane este de 17 ani. Cam după 20 de ani se pune problema să o înlocuieşti”, ne-a spus reprezentantul CET.

Dorin Ciobotaru a precizat că în intervalul orar 20,00 - 21,00, va fi reluată furnizarea de energie termică în casele oamenilor.

DIN AVARIE ÎN AVARIE - Mii de gălăţeni rămân din nou fără CĂLDURĂ şi APĂ CALDĂ

Citit 2379 ori Ultima modificare Luni, 11 Ianuarie 2016 16:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.