Un ȘOFER este în stare GRAVĂ după ce s-a înfipt cu maşina în ”borcanul” de la ieşirea din Galaţi
Foto: Foto Angel Trifan

Un ȘOFER este în stare GRAVĂ după ce s-a înfipt cu maşina în ”borcanul” de la ieşirea din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un bărbat în vârstă de 38 de ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a autoaccidentat, în timp ce îşi conducea maşina personală spre ieşirea din Galaţi, către Şendreni. Impactul s-a produs în dreptul unei reprezentanţe auto, la "borcan", în momentul în care maşina condusă de bărbat a derapat şi a ieşit de pe carosabil.

"Conducătorul auto a pierdut controlul volanului, pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi, într-o uşoară curbă la stânga, a derapat şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu o fundaţie de beton de pe marginea drumului", a explicat insp. pr. Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

În urma impactului, şoferul, aflat singur în maşină, a rămas prins între fiarele autoturismului şi a fost nevoie de un echipaj de la Descarcerare pentru a-l extrage. Medicii de la SMURD au constat că omul aflat la volan avea un traumatism abdominal extrem de grav şi s-au chinuit minute bune să-l resusciteze, pentru a-l transporta în siguranţă la spital. Poliţiştii de la Circulaţie au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a petrecut evenimentul.

Citit 5221 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2016 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.