TIMP LIBER GALAȚI/ CONCERT cu trupa Luna Amară

TIMP LIBER GALAȚI/ CONCERT cu trupa Luna Amară
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Luna Amară cântă în Daily sâmbătă, 6 februarie, începând cu ora 21,00, sincer şi fără ocolişuri. Cu un prim disc („Asfaltat”) care a dobândit, în timp, un statut cult, formaţia şi-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând în anul 2011 la „Pietre în alb”, cea mai completă şi mai matură experienţă Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe, evidenţiate de o interpretare în forţă şi de o producţie modernă.

În toamna anului 2013, cei din trupa Luna Amară au filmat un concert-maraton în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. O parte din înregistrările audio au fost lansate acum doi ani pe CD-ul „Live la Conti”, primul album live Luna Amară, ce a primit titlul de „Cel mai bun album alternative rock românesc” la Metalhead Awards 2014. Întreg concertul urmează să fie lansat şi pe DVD, în tot acest timp trupa pregătind materiale pentru un nou album de  studio. În momentul de faţă trupa este formată din Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă), Nick Făgădar (voce, chitară), Răzvan Ristea (tobe), Sorin Moraru (bass) şi Şerban Onţanu-Crăciun (chitară principală).

Cu un portofoliu live impresionant şi o abordare proprie a muzicii rock, cu influenţe inclusiv din spectrul metalic şi progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanţi prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor şi pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Preţul unui bilet este de 25 de lei.

Citit 1966 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Februarie 2016 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.