Intră în spiritul ”Pirates Resort” - HOTEL cu specific UNIC pe litoralul românesc

Intră în spiritul ”Pirates Resort” - HOTEL cu specific UNIC pe litoralul românesc
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O incursiune alături de echipajul lui Jack Sparrow, poveşti de pe mări şi oceane colectate de la piraţi şi navigatori misterioşi sau pur şi simplu o vacanţă la hotelul „Bicaz Pirates Resort” din Mamaia. O noutate absolută pentru litoralul românesc vine să impresioneze publicul cu o ofertă inedită şi, cel mai important, accesibilă pentru toate buzunarele. După ce şi-au vândut afacerea cu condimente „Alex&Comp” şi au achiziţionat hotelul „Bicaz” de la BCR, fraţii gălăţeni Dan şi Cătălin Alexandrescu au început investiţiile pentru confortul clienţilor. Complexul hotelier este mai mult decât un loc în care te relaxezi după o zi petrecută la plajă, întrucât tematica acestuia poate să atragă orice vizitator în spiritul unei aventuri.

Performanţa reclasifică hotelul

Complexul hotelier a fost construit în perioada comunistă, ulterior ajungând în patrimoniul BCR. După ce a trecut printr-o serie de renovări, în anul 2015 s-a decis scoaterea acestuia în vânzare. Achiziţia este, într-adevăr, reuşită, având în vedere atuurile imobilului, despre care am discutat cu Iulian Tenie, managerul general al resortului.

„Hotelul este exact pe plajă, în partea de nord a staţiunii, într-o zonă liniştită, cu verdeaţă, ideală pentru familiile cu copii, acestea fiind publicul ţintă. Discutăm despre un hotel tematic, inspirat din stilul „Piraţilor din Caraibe”. Imobilul a fost preluat ca o structură sindicalistă cu două stele, însă pentru sezonul 2016 am obţinut clasificarea hotelului la nivelul de trei stele. Am crescut pe criteriul de performanţă şi pe baza planului de investiţii. Partea aceasta de reclasificare aduce o creştere a serviciilor. Am achiziţionat echipamente noi, camerele au fost redecorate, am pus televizoare LCD. Nu am intrat foarte mult în zona de mobilier, decât acolo unde era nevoie, pentru că arată foarte bine”, a precizat Iulian Tenie.

Poveşti piratereşti, chiar de la intrare

Cu siguranţă, turiştii care au vizitat anterior hotelul „Bicaz” nu îl vor mai recunoaşte în sezonul estival din 2016. Tematica unică îi va schimba în totalitatea „faţa”. Chiar de la intrare, vizitatorii vor avea impresia că au păşit pe o corabie cu pânzele sus. „Pe partea de tematică vom investi destul de mult. Reamenajăm terasa, restaurantul, recepţia, care are forma unei corăbii. Vom avea un acvariu foarte mare şi un papagal pregătit să întâmpine turiştii, chiar de la recepţie, cu un salut pirateresc. Restaurantul special amenajat se prelungeşte la exterior cu o terasă direct pe plajă, înconjurată de un spaţiu verde. Toate zonele hotelului au o denumire specifică, iar personalul va fi costumat”, a completat managerul general al hotelului.

Tarife pentru toate buzunarele

Complexul hotelier este dotat cu 158 de camere duble şi opt apartamente. Totodată, acesta pune la dispoziţia clienţilor o parcare şi pachetele de demipensiune şi pensiune completă, la preţuri accesibile. „Tarifele noastre sunt ca la un hotel de două stele. În primul rând, ne dorim să investim în confortul clientului, să vedem că-i place ce am făcut, să ne confirme că se simte bine”, a conchis Iulian Tenie. La toate acestea se adaugă dance party-uri, concursuri, spectacole de magie, muzică live, locul de joacă şi miniclubul pentru copii „Parrot’s Land”. Acest amalgam de imagini, facilităţi şi programe artistice vin cu un suflu nou pe litoralul românesc şi nu doar, gata să ofere o vacanţă-aventură.

Advertorial

Citit 4725 ori Ultima modificare Vineri, 05 Februarie 2016 15:08