HONDA a fost desemnat cel mai fiabil brand auto

HONDA a fost desemnat cel mai fiabil brand auto
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Recunosterea obtinuta de HONDA ca fiind „CEL MAI FIABIL BRANDeste rezultatul unui studiu realizat de OCU (Organizatia de Consumatori si Utilizatori) pe un numar de  peste 30.000 de utilizatori de automobile care au răspuns în cadrul acestui program evaluând nivelul de fiabilitate a 178 de modele comercializate în Uniunea Europeană.

În urma evaluărilor realizate de soferii implicati în studiul OCU, brandul Honda a fost desemnat cel mai fiabil, cu un indice de 93/100, în timp ce modelul Jazz s-a plasat pe prima pozitie în clasamentul pe modele.

Studiul realizat de organizatia independentă s-a concentrat pe experientele recente avute de utilizatori vis a vis de fiabilitatea masinilor pe care le conduc. Folosind datele colectate, reprezentantii OCU au calculat un indice ce ajută utilizatorii să compare nivelul de fiabilitate oferit de diferite modele din acelasi segment.

În completarea pozitiei de lider obisnuită de Honda, 69% din cei care au răspuns la acest studiu au declarat că ar recomanda un vehicul Honda. Au fost remarcate pozitiv modelele Civic, CR-V si Jazz, ce s-au plasat în topul fiabilitătii în segmentele din care fac parte.

Acelasi rezultat a fost obtinut de marca nipona, ca fiind cel mai fiabil brand, în urma unui studiu efectuat de Auto.ro împreună cu Daedalus Millward Brown. Conform raportului anual “Analiza pieţei auto 2012 din România”, românii se declară cel mai satisfăcuti de Honda.

Potrivit portalului whatcar.com lista producatorilor de autovehicule cu cea mai mare incredere din partea clientilor este condusa, pentru al optulea an la rand, de catre compania japoneza Honda. Topul a fost realizat în Marea Britanie si se bazeaza pe raspunsurile a peste 50.000 de posesori de masini.

HONDA in Europa a inregistrat o crestere de 19% in anul 2015, iar in Romania o crestere de 50,5%. Rezultatele de vanzari Honda au fost completate si de premii remarcabile:

-        A fost desemnat cel mai fiabil brand;

-        Honda CR-V este cel mai bine vândut SUV;

-        Brandul HONDA prezent pe podium in clasamentul vanzarilor din Romania:

o       pe primul loc in segmentul suv-urilor cu HONDA CR-V „Best Selling SUV in the World 2015“;

o       pe locul 2  in C Class Hatch Back  cu modelul CIVIC 5D;

o       pe locul 3 in C Class Sedan  cu modelul CIVIC 4D;

Noul CR-V se află pe prima pozitie în topul celor mai populare SUV-uri la nivel mondial, cu un total de 511.519 unităti livrate de la începutul anului, obtinand calificativul de Best Selling SUV in the World 2015. Restilizat la începutul anului 2015, noul CR-V a reusit să atragă un număr record de clienti la nivel mondial. Cunoscut ca fiind unul dintre inventatorii segmentului crossover, CR-V rămâne una dintre cele mai importante optiuni din segment pe pietele auto din SUA si Europa.

Marca HONDA este reprezentata din anul 2007 pe plan local GALATI si BRAILA de dealer-ul APAN CARS SRL. Cu o echipa de oameni profesionisti si dedicati, dealer-ul APAN CARS a inregistrat in anul 2015 o crestere de 56% fata de anul 2014. Munca in echipa, respectul fata de clienti, consilierea de calitate oferita clientilor atat in procesul de vanzare cat si after sales  sunt primul obiectiv pe care ni-l propunem si il realizam in fiecare an. Ofertele HONDA - Apan Cars pot fi vizualizate aici: www.apancars.ro.

(P)

Citit 8431 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2020 00:25