PERCHEZIȚII/ Armă de vânătoare şi muniţie, confiscate de poliţişti

PERCHEZIȚII/ Armă de vânătoare şi muniţie, confiscate de poliţişti
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi au efectuat două percheziţii domiciliare la doi bărbaţi de 32 şi 46 de ani, din comuna Frumuşiţa, judeţul Galaţi, bănuiţi că deţin bunuri dobândite ilegal.

“În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit o armă letală semiautomată de vânătoare, un pistol tip revolver tip air-soft, o cartuşieră, 159 de cartuşe de vânătoare de diferite calibre, 164 de tuburi de cartuşe, o lunetă, un binoclu, trei coarne de cervide, două piei de iepure de câmp şi pene de fazan, toate deţinute illegal”, ne-a declarat Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Din cercetări, a rezultat faptul că arma letală şi muniţia au fost introduse în ţară ilegal, de către bărbatul de 46 ani, în perioada când a fost plecat în Grecia.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj cinegetic.

Citit 1836 ori Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2016 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.