Traficul cu "ierburi" de fumat merge ca uns. Mai mulţi gălăţeni au fost prinşi cu pliculeţe în buzunare (Video)

Traficul cu "ierburi" de fumat merge ca uns. Mai mulţi gălăţeni au fost prinşi cu pliculeţe în buzunare (Video)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Trei tineri din Galaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, au ajuns pe mâna poliţiei după ce jandarmii i-au prins cu mai multe plicuri de "iarbă", în zona Barierei Traian. Întâlnirea dintre tineri şi echipajul de intervenţie a avut loc la puţin timp după lăsarea întunericului, băieţii încercând iniţial să evite discuţiile prin fugă pe străduţele laterale. Urmăriţi de jandarmi, cei trei au susţinut că nu au avut alt motiv de a părăsi brusc locul, decât frica. Motivul spaimei lor a ieşit la iveală în urma percheziţiei la care au fost supuşi.

"Datorită comportamentului suspect afişat, jandarmii au trecut la efectuarea percheziţiei corporale, ocazie cu care au depistat ascunse în buzunarul interior de la geacă mai multe pliculeţe care conţineau o substanţă vegetală şi o rolă cu foiţe pentru confecţionarea unor ţigări rulate", precizează plt. maj Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Pliculeţele, actele de constatare şi cei trei au ajuns la poliţie, unde urmează să se stabilească natura substanţelor şi încadrarea juridică a faptelor.

 

 

Citit 3400 ori Ultima modificare Joi, 11 Februarie 2016 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.